info@tele-bs.com (073) 599 63 63

VNG Realisatie

Samen met de gemeenten werkt VNG Realisatie aan oplossingen om de gemeentelijke uitvoering te verbeteren. De gezamenlijke inkoop van telecommunicatiediensten (GT mobiel, GT Vast en GT Connect) is gerealiseerd. Tele-BS kan u helpen bij de implementatie van deze contracten.

Onze kracht ligt daarbij op onze kennis en onafhankelijkheid. 

GT Connect

250 gemeenten doen mee met de aanbesteding van deze cloudtelefonie en omnichannel communicatie oplossing. Meer dan bij de andere GT aanbestedingen zal er veel van uw IT organisatie gevraagd worden: de (functionele en technische) behoefte van uw organisatie moet in kaart worden gebracht en afgestemd op mogelijkheden die het GT concept gaat bieden. Ook heeft deze GT aanbesteding een grotere impact op uw organisatie: de veranderingen voor de eindgebruikers zijn groot. Ons advies is om tijdig te beginnen! We komen graag vrijblijvend een keer langs om u te informeren.

<lees meer>
GT Mobiel

GT Mobiele Communicatie is de gezamenlijke aanbesteding voor mobiele voice- en data-abonnementen. Als u deelnemer bent, dient u een minicompetitie uit te voeren en zijn er mogelijkheden om dit in beperkte mate te sturen. Ook als u inmiddels 2 jaar deelnemer bent dient u het huidige contract te continueren of opnieuw een minicompetitie uit te voeren. Als u hierover vragen heeft, is Tele-BS de partij die u hierin kan adviseren.

<lees meer>
GT Vast

GT Vaste Communicatie is de tweede gezamenlijke aanbesteding voor spraak en datalijnen. Dit contract behelst specifieke vraagstukken omtrent ADSL, glas, koper, coax en dergelijke. De mogelijkheden die VodafoneZiggo biedt, kunnen per regio verschillen. Bepalen wat voor u de beste invulling is in uw specifieke situatie, kan een lastige klus zijn. Tele-BS heeft hiermee inmiddels veel ervaring. Indien u vragen heeft over deze invulling of indien u begeleiding wenst, dan helpen wij u graag.

<lees meer>
govroam
Meer informatie?

Neem contact op met TELE-BS Telecom Business Services
Tele-BS Consultancy BV

Wilhelminapark 25
5041 EB Tilburg
 
(073) 599 63 63
 
info(@)tele-bs.com


KvK: 57004668
IBAN: NL11RABO0151063486
BTW: NL 8523.98.463 B01