info@tele-bs.com (073) 599 63 63

Kennisgebieden

De expertise van Tele-BS richt zich op een breed scala aan kennisgebieden. Overweegt u Unified Communications te introduceren? Zoekt u advies over de inrichting van uw klantcontactcenter? Bent u deelnemer aan GT Connect en vraagt u zich of hoe u zich hierop kunt voorbereiden? Is functioneel beheer een aandachtspunt? Worstelt u met uw telefonische bereikbaarheid? Ambieert u een verdergaande vast-mobiel integratie? Of wilt u meer grip krijgen op uw kosten en contracten?

Tele-BS helpt u daarbij!

Unified Communications

Vormt de UC client van de telefonieomgeving een meerwaarde voor uw organisatie? Of beschikt u over andere applicaties die deels dezelfde functionaliteit bieden? Biedt de UC omgeving nog de gewenste functionaliteit wanneer onderdelen naar de cloud worden gebracht, zoals Office 365? Zijn security maatregelen nog van invloed op het gebruik van de client? Wij helpen u om de mogelijkheden en de beperkingen in kaart te brengen.

Lan-Wan Infrastructuren

Alle vormen van (tele-) communicatie raken aan het LAN/WAN. Deze moeten geschikt zijn voor de nieuwe eisen als gevolg van de ontwikkelingen door cloud-gebaseerde applicaties en het gebruik van mobiele toepassingen. Tele-BS kan een scan maken van uw huidige situatie en u adviseren over de verschillende varianten netwerken om uw business te verbinden met de rest van de wereld.

Klantcontactcenters

Klantcontactcenters zijn er in vele soorten en maten. Het kan grote call centers betreffen als die van een bank, een klantenservice, klantcontactcentrum van een gemeente of kleinere call centers zoals een facilitaire servicedesk of ICT helpdesk. Wij helpen u bij het vaststellen van de gewenste inrichting hiervan. Dit resulteert in uitgewerkte call flows die u kunt aanleveren aan uw leverancier. Ook kunnen wij u ondersteunen bij het vaststellen van de noodzakelijke managementinformatie en het interpreteren hiervan.

Beheer

De nieuw communicatieoplossingen brengen vraagstukken mbt beheer met zich mee. Gaat u uw beheer volledig zelf invullen en wat zijn de implicaties? Of legt u het deels bij de leverancier en hoe vult u de regiehoudersrol dan in? Is uw functioneel beheer afgestemd op de nieuwe UC omgeving? Valt de UC client onder telefoniebeheer of onder applicatiebeheer? Wij ondersteunen u bij de onderliggende keuzes en helpen u bij de inrichting van de beheerprocessen.

Kostenbesparing

Door de vele trajecten die we begeleiden hebben we een goed beeld van de  gehanteerde tarieven. Of het gaat om mobiele contracten, infrastructuurcontracten, service- en onderhoudscontracten, wij brengen ze voor u in kaart en toetsen ze aan de markt.

Telefonische bereikbaarheid

Communicatiemiddelen schaft u aan om ervoor te zorgen dat uw medewerkers bereikbaar zijn. Toch is het niet zo eenvoudig. Het gaat om de medewerkers en hun primaire werkproces; de middelen vormen slechts een hulpmiddel. Bij implementatietrajecten is het doel niet het leveren van communicatiemiddelen, maar het leveren van communicatiemiddelen die passen bij de gewenste manier van bereikbaar zijn van uw medewerkers. 

Mobiele telefonie

Mobiel lijkt al zo ‘gewoon’ en blijkt in de praktijk toch nog complex. Spelen er vragen rondom BYOD, CYOD, MDM, EMM? Zijn vast-mobiel integratie en indoor dekking onderwerpen van gesprek? Spelen er vraagstukken over de voor- en nadelen van een mobiel tenzij concept? Of twijfelt u of u binnen het huidige contract niet te veel betaalt? Tele-BS helpt u graag met het vinden van de antwoorden op deze vragen..

VNG Realisatie

Samen met de gemeenten werkt VNG Realisatie aan oplossingen om de gemeentelijke uitvoering te verbeteren. De gezamenlijke inkoop van telecommunicatiediensten (GT mobiel, GT Vast en GT Connect) is gerealiseerd. Tele-BS kan u helpen...

<lees meer>
Meer informatie?

Neem contact op met TELE-BS Telecom Business Services
Tele-BS Consultancy BV

Wilhelminapark 25
5041 EB Tilburg
 
(073) 599 63 63
 
info(@)tele-bs.com


KvK: 57004668
IBAN: NL11RABO0151063486
BTW: NL 8523.98.463 B01