Kabels en leidingen


Tele-BS Kabels en Leidingen helpt gemeenten om optimaal orde te houden in Nederlandse ondergrond. En dat is hard nodig, want de ondergrondse infrastructuur wordt steeds chaotischer.


Spaghetti-infrastructuur

Veel kabels en leidingen zijn aan vervanging toe. Dat betekent jaarlijks zo’n 400.000 openbrekingen voor onderhoud en aanleg. Dat wordt de komende jaren naar schatting twee à drie keer zoveel. Deze werkzaamheden veroorzaken veel storingen en andere vormen van overlast.

Ook leggen Telecom/CAI-bedrijven om commerciële redenen hun kabels vaak minder diep in de ondergrond. Daardoor wordt het moeilijker om zonder storingen de dieperliggende leidingen te vervangen. Het geduld van de burgers wordt hierbij stevig op de proef gesteld. Deskundigen spreken zelfs over een ‘spaghetti-infrastructuur’.


Betrouwbaarheid en vakmanschap

De professionals van Tele-BS weten hoe hiermee om te gaan. Want dat doen ze dat al ruim 15 jaar. Volstrekt onafhankelijk en uitsluitend werkzaam voor gemeenten. Dát onderscheidt ons van andere ingenieursbureaus.

Kort na invoering van de Telecommunicatiewet zijn we in 2000 gestart met cursussen en bijscholing voor medewerkers van gemeenten. In de nieuwe wet kregen gemeenten voor het eerst een coördinerende rol m.b.t. telecomkabels. Inmiddels maakten al meer dan 1.000 gemeenteambtenaren van onze cursussen gebruik.

Al snel hierna ontwierpen wij na met veel succes de allereerste AVOI. Het onafhankelijk adviseren van gemeenten  op het gebied van beleid en regelgeving m.b.t. kabels en leidingen en het implementeren van de AVOI groeide daarna snel.

Sinds 2011 is onze dienstverlening uitgebreid met directievoering en toezicht (vooral bij glasvezelprojecten) en we hebben inmiddels vele glasvezelprojecten met succes begeleid.

Ook naar onze flexibele detachering is veel vraag: onafhankelijke deskundigen in huis voor enkele dagen per week gedurende een afgesproken tijd is voor veel gemeenten in deze tijd een aantrekkelijke optie.

Onze medewerkers hebben allemaal vele jaren praktijkervaring in dit werkveld. Openheid en eerlijkheid vinden we belangrijk. Betrouwbaarheid en vakmanschap staan bij ons voorop.


Bij ons kunt u terecht voor:

Contact

Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Nieuws
  Archief
 • Roadshow ‘Verontreinigde Grond’ 2018

  Een inspirerende netwerkdag met vakkundige sprekers.

  <lees verder>

 • Cursussen kabels en leidingen

  Op 21 en 28 november 2017. Nog enkele plaatsen!

  <lees verder>

 • Verslag seminar ‘Pro actieve regie’ – 11 april 2017

  Bekijk hier de presentaties van de gastsprekers

  <lees verder>

 • Aantrekkelijke aanbieding!

  Update gemeentelijk beleid kabels en leidingen: AVOI, Handboek en Schaderegeling

  <lees verder>

 • SynergieNL: unieke samenwerkingstool

  Hoe zorg je als gemeente en netbeheerder samen voor betere afstemming van projecten?

  <lees verder>


Contact

Tele-BS Consultancy BV
Tele-BS Kabels & Leidingen BV

Kasteel Ammersoyen
Bezoekadres:
Kasteellaan 1, 5324 JR Ammerzoden
Postadres:
Kasteel Nederhemert
Kasteellaan 1
5317 KX Nederhemert-zuid
The Netherlands

Telefoon
Tele-BS Consultancy BV
(073) 599 63 63

Telefoon
Tele-BS Kabels & Leidingen BV
(073) 627 27 80

E-mail: info(at)tele-bs.com


Opmaak & realisatie: