Detachering+

De inhuur die geen geld kost, maar geld oplevert!

Tijdelijk behoefte aan een (parttime/fulltime) specialist, coördinator, projectleider of toezichthouder kabels en leidingen? Tele-BS heeft voor u de ideale kandidaat!

Bij Tele-BS weten we als geen ander hoe het werkveld van kabels en leidingen in de gemeentelijke praktijk er uitziet. Met deze inhoudelijke kennis onderscheiden wij ons ten opzichte van reguliere detacherings-, werving- en selectiebureaus.
Wij noemen dit: detachering+

Over detachering+

Indien u uw vacature of project bij ons neerlegt, dan helpen wij u bij de invulling hiervan. Soms kan dit betekenen dat u functies of taken moet splitsen over bijvoorbeeld twee personen. Noodzakelijk om de kwaliteit van de werkzaamheden te waarborgen. Is het bijvoorbeeld noodzakelijk om iemand fulltime in te huren of kan het ook parttime? Dit levert altijd een kostenbesparing op.

Tele-BS werkt vanuit de overtuiging dat inhuur in principe geen geld moet kosten maar geld moet opleveren. Daarom kijken wij altijd naar de totale maatschappelijke (project)kosten die inhuur met zich meebrengt. Wij zijn een specialistisch bureau op het gebied van kabels en leidingen. Dat is de kracht in onze samenwerking.

Over Tele-BS

Sinds ruim 15 jaar helpen wij gemeenten door heel Nederland met vraagstukken op het gebied van kabels en leidingen. Zowel nuts als telecom. Als innovator op het gebied van kabels en leidingen en trainer/opleider van ruim 1.000 specialisten, coördinatoren, projectleiders en toezichthouders kabels en leidingen. Voor veel gemeenten is Tele-BS dé partij als het gaat om onafhankelijk advies over kabels en leidingen.

Meer informatie?

Neem vrijblijvend contact op met:  Abdel Razak Chraou, relatie-manager, telefoon: (06) 15968825, e-mail a.r.chraou@tele-bs.com


Naast  detachering, kunt u bij ons ook terecht voor onafhankelijk advies, directievoering, toezichthouding, cursussen, bijscholing en seminars.

Nieuws
  Archief
 • Verslag seminar ‘Pro actieve regie’ – 11 april 2017

  Bekijk hier de presentaties van de gastsprekers

  <lees verder>

 • Aantrekkelijke aanbieding!

  Update gemeentelijk beleid kabels en leidingen: AVOI, Handboek en Schaderegeling

  <lees verder>

 • SynergieNL: unieke samenwerkingstool

  Hoe zorg je als gemeente en netbeheerder samen voor betere afstemming van projecten?

  <lees verder>

 • Supersnel internet Brabants platteland

  Inspirerend burgerinitiatief Glasvezelnetwerk Midden-BrabantGlas

  <lees verder>

 • Pilot Loon op Zand

  Inwoners en ondernemers bepalen de vergoeding voor beheer openbare ruimte

  <lees verder>


Contact

Tele-BS Consultancy BV
Tele-BS Kabels & Leidingen BV

Kasteel Ammersoyen
Bezoekadres:
Kasteellaan 1, 5324 JR Ammerzoden
Postadres:
Postbus 17, 5324 ZG Ammerzoden

Telefoon
Tele-BS Consultancy BV
(073) 599 63 63

Telefoon
Tele-BS Kabels & Leidingen BV
(073) 627 27 80

E-mail: info(at)tele-bs.com


Opmaak & realisatie: